mercoledì 25 gennaio 2012


Happy 2012!


E' oramai arrivata la fine di gennaio, siamo ancora in tempo per augurare Buon Anno? Io penso di sì, visto che ce n'è ancora tanto da consumare e dato che abbiamo veramente tutti bisogno di un buon 2012!

It's already the end of January, is it too late to wish you Happy New Year? I don't think so, firstly because there are still eleven months to go, in the other hand because I believe all of us really need an Happy 2012!

Il proposito di Casafredda per quest'anno è quello di tener aggiornato il Blog come diario delle attività scandite dal trascorrere delle stagioni. A tal proposito vedi di seguito un post che riunifica la fine dell'anno vecchio con l'inizio di quello nuovo attraverso la raccolta, il procedimento e la conservazione delle Olive in Salamoia.

Casafredda New Year's resolution is to keep this Blog update as a journal of our seasonal activity. In the following post you can find a topic which links the end of the old year with the beginning of the new one; picking, recipe and preservation of Olives in Brines. The post is in Italian only at the moment, english version coming soon.

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