Happy 2012!
E' oramai arrivata la fine di gennaio, siamo ancora in tempo per augurare Buon Anno? Io penso di sì, visto che ce n'è ancora tanto da consumare e dato che abbiamo veramente tutti bisogno di un buon 2012!
It's already the end of January, is it too late to wish you Happy New Year? I don't think so, firstly because there are still eleven months to go, in the other hand because I believe all of us really need an Happy 2012!
Il proposito di Casafredda per quest'anno è quello di tener aggiornato il Blog come diario delle attività scandite dal trascorrere delle stagioni. A tal proposito vedi di seguito un post che riunifica la fine dell'anno vecchio con l'inizio di quello nuovo attraverso la raccolta, il procedimento e la conservazione delle Olive in Salamoia.
Casafredda New Year's resolution is to keep this Blog update as a journal of our seasonal activity. In the following post you can find a topic which links the end of the old year with the beginning of the new one; picking, recipe and preservation of Olives in Brines. The post is in Italian only at the moment, english version coming soon.
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